Öğrencilerden gelen talep üzerine ALIS 100 dersinin devamı niteliğinde olan yeni bir ALIS dersi Bahar 2018 döneminde açılıyor!

ALIS 200 Uygulamalı Hayat Becerileri dersinin içeriği ALIS 100 dersini daha önce almış öğrenciler arasında yapılan bir ihtiyaç analizi doğrultusunda geliştirildi. Bu ders kendini yönetme odaklı yaşam becerilerinin uygulamalı bir eğitimi niteliğinde olacak. Değer odaklı seçimler yapma, kendini hedefe yönelik motive edebilme, etkili problem çözümü, ilişkileri yönetme, değişime uyum sağlama, duygusal farkındalık ve özgüven gelişimi konularında yaşantısal uygulamalar ve farkındalık çalışmaları yapılacak.

Kontenjanın 20 kişiyle sınırlı olacağı ALIS 200 dersinin eğitim dili Türkçe olacak. İlgilenen tüm öğrencileri dersimize bekliyoruz!